Tineri din 10 țări europene la Constanța,

4-5 Octombrie 2019

Week-end-ul acesta (4-5 Octombrie 2019) Constanța a fost locul de întalnire pentru 20 de reprezentanți a 10 ONG-uri europene.
Constanța se pregătește pentru cea mai amplă reuniune de tineret finanțată prin Erasmus+ pentru promovarea utilizării responsabile a mijloacelor media. Evenimentul se va desfășura la sfârșitul lunii octombrie și va dura 6 zile. Peste 65 de tineri din Grecia, Turcia, Slovacia, Bulgaria, Italia, Serbia, Macedonia de Nord, Lituania, Germania și Croația se vor alătura echipei din România pentru a trage un semnal de alarmă asupra știrilor care invadează internetul.
Pentru a face posibil acest eveniment, reprezentanții celor 10 ONG-uri europene s-au întâlnit vineri și sâmbătă (4-5 Octombrie) la Hotelul Dobrogea din Constanța cu scopul planificării activităților. Pe parcursul celor două zile, participanții au identificat provocările cu care se confruntă tinerii consumatori de media. Împreună au agreat activități indoor și outdoor având același obiectiv comun: creșterea gradului de conștientizare asupra importanței dezvoltării competențelor digitale ale tinerilor.

Cele două întâlniri de planificare și desfășurare propriu-zisă a acțiunilor sunt organizate în Constanța de Asociația Team4Excellence în cadrul proiectului Media4You. Proiectul Media4You face parte din programul Erasmus+ și a primit finanțare în valoare de 39952 Euro prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Locație: Hotel Dobrogea, Constanța

Want to see more about our Erasmus events?

CLICK to see how our Erasmus events support participants increase knowledge and skills.

Build confidence | Recognize own abilities | Broaden horizons