Conferința “Be Your Own Leader”

Conferința “Be your own leader” s-a desfășurat marți, 18 Februarie 2020, la sediul Universității Maritime din Constanța și a vizat prezentarea rezultatelor proiectului de voluntariat și identificarea de noi soluții pentru a adresa nevoile comunității constanțene. 

Evenimentul a adus împreună 37 de persoane implicate în mod direct în activități cu și pentru tinerii din județul Constanța, care pot contribui la dezvoltarea abilităților de leadership și gândire critică în rândul tinerilor. Timp de cinci luni, am organizat împreună cu un grup de șase voluntari internaționali o serie de workshopuri pentru a contribui la dezvoltarea abilităților analitice ale tinerilor din comunitatea constănțeană.

 7 școli
 700 de tineri
 peste 100 de ore de workshopuri de educație non-formală

Ajunși la finalul activităților ce vizează dezvoltarea abilităților de gândire critică ale tinerilor, am organizat Conferința “Be your own leader” pentru a afla rezultatele acestei implicări și pentru a împărtăși succesul lor. A doua parte a evenimentului, s-a desfășurat sub forma unui atelier de lucru pentruidentificarea de noi oportunități pentru a crește gradul de implicare a tinerilor constănțeni în activități extracurriculare, beneficiind de sprijinul voluntarilor internaționali.

RAPORTUL CONFERINTEI ESTE DISPONIBIL AICI

Locație: Universitatea Maritimă din Constanța

18 Februarie 2020

Conference "be your own leader", Constanta, Romania
Be your own leader
Conference "be your own leader", Constanta, Romania

Want to see more about our Erasmus events?

CLICK to see how our Erasmus events support participants increase knowledge and skills.

Build confidence | Recognize own abilities | Broaden horizons